Centrul Medical Transilvania

Centrul Medical Transilvania

Centrul Medical Transilvania ofera pacientilor sai servicii de imagistica medicala de inalta performanta, garantand investigatii complexe si sigure, folosind aparatura medicala de ultima generatie. Complexitatea investigatiilor RMN si CT este intregita de utilizarea substantei de contrast Magnevist si Ultravist.

Centrul medical ofera servicii de inalta calitate si in urmatoarele specialitati: Cardiologie, Neurologie, Neurochirurgie, Endocrinologie, Medicina interna, Medicina muncii, Reumatologie, Obstetrica si Ginecologie, Oncologie medicala, ORL, Chirurgie generala, Chirurgie Toracica, Chirurgie Vasculara, Dermatologie, Urologie, Pneumologie, Boli infectioase, Psihiatrie, Psihologie clinica, Ortopedie si Traumatologie, Diabet zaharat, nutritie si boli metabolice.

Recoltarea de analize medicale se face in cadrul clinicii noastre iar prelucrarea lor are loc in cele mai performante laboratoare - Bioclinica si Biostandard, pentru ca pacientii nostri sa aiba acces la rezultate in timp optim.

Vezi si...

Comentarii nepermise