Tokyo Restaurant

Tokyo Restaurant Cluj

Inarmat cu cutitul pentru sushi, cu pasta magica wasabi, cu licoarea sos de soia dar mai ales cu multa ambitie si rabdare, Naofumi Tsuchiya a venit la Cluj in 2003 sa le arate romanilor ca pestele se poate consuma si crud. El a fondat primul restaurant cu specific japonez din frumosul nostru oras si a inceput sa impartaseasca cu romanii secretele mancarii japoneze. Sushi, sashimi, teriyaki, ramen, tempura si multe alte bunatati japoneze ii asteptau pe cei care intrau aici.

Anii au trecut iar restaurantul s-a extins si s-a dezvoltat, avand de-a lungul celor 15 ani mii de clienti pe deplin satisfacuti. Drept dovada stau sutele de review-uri pozitive primite pe retelele de socializare si faptul ca Tokyo Japanese Restaurant este foarte des cotat ca fiind cel mai bun restaurant din Cluj pe site-ul TripAdvisor.

Din dorinta de a pastra gustul autentic al mancarii japoneze, preparatele oferite de catre noi sunt mereu proaspete si pregatite pe loc de catre bucatarii nostri, de indata ce ati comandat. Iar printre ei se numara si Sushi Chef Alexandru Racatau, ce a obtinut locul 3 la World Sushi Cup 2014.

Vezi si...

Comentarii nepermise