Cofetaria Saveur

Saveut - Cofetarie & Patiserie

Cofetaria Saveur a fost infiintata cu mult entuziasm la inceputul anului 2011, din dorinta de a aduce un suflu de prospetime si rafinament la ceea ce noi numim 'cireasa de pe tortul vietii noastre', si anume desertul. Avem convingerea ca orice masa, cu ocazia oricarui eveniment, poate fi innobilata cu un desert elegant si rafinat.

Cofetaria Saveur aduce noutatea in Romania, renumitele deserturi la pahar, VERINELE (marca inregistrata). Create din ingrediente proaspete si naturale, atent combinate in retetele talentatilor cofetari francezi, verinele sunt o incantare pentru simturi, atat prin aspect, cat si prin savoare.

Cu o forma de prezentare inedita, verinele fac deliciul tuturor la evenimente ca nunti, botezuri, evenimente corporate, petreceri private sau pur si simplu ca o surpriza pentru o persoana draga.

Ingredientele folosite in prepararea verinelor, torturilor, prajiturilor, fursecurilor noastre sunt toate traditionale (oua, unt, nuca etc). Intr-o era si un domeniu dominat de inlocuitori artificiali pentru toate ingredientele, noi ne propunem sa ramanem fideli traditiei, din respect pentru sanatatea dvs. Produsele noastre sunt lucrate manual, cu multa migala, nu sunt produse de serie, industriale.

Va asteptam cu drag sa ne treceti pragul!

Vezi si...

Comentarii nepermise