Wonderland Resort ****

Wonderland Cluj Resort

Wonderland Resort Cluj este un loc scos parca din lumea basmelor, aflat la 7 km distanta de centrul orasului Cluj-Napoca. Resortul isi asteapta oaspetii cu 35 de camere de cazare, intr-o atmosfera prietenoasa si rafinata.

Oaspetii cazati la Wonderland Resort Cluj au la dispozitia lor acces gratuit la centrul SPA, precum si micul dejun inclus in pretul de cazare. Parcarea publica este gratuita la proprietate, precum si accesul la Internet Wireless.

Camerele sunt dotate cu TV cu ecran plat si televiziune prin cablu, precum si cu baie privata si dulapuri / garderoba. Ai posibilitatea de a te relaxa in piscina sau pe terasa, in gradina. Daca preferi ceva mai dinamic, sala de fitness iti sta la dispozitie sau poti inchiria biciclete pentru a explora in voie dealurile Clujului. Si mai dinamic? Poate preferi un joc de paintball, un joc de fotbal sau laptenis pe terenurile special amenajate. Pentru o relaxare deplina, te poti bucura de serviciile de masaj sau de momente petrecute in liniste la salina Wonderland.

In sala de jocuri, te poti distra la o partida de biliard sau Darts.Vrei ceva cu adevarat special cat timp esti oaspete la Wonderland Resort Cluj? Centrul de echitatie poate sa iti ofere o experienta deosebita. Iar cu adevarat inedit: proprietatea detine si un balon cu aer cald! Da, poti sa zbori cu adevarat aici, la Wonderland!Revenind cu picioarele pe pamant, restaurant Wonderland te asteapta cu cele mai delicioase preparate din bucataria internationala, zi de zi.


Vezi si...

Comentarii nepermise